نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس فراکسیون بازنشستگان مجلس: مطالبات بازنشستگان را پیگیری می‌کنیم| همسان‌سازی حقوق و پرداخت کمک‌رفاهی از مطالبات است

  • کد خبر: ۱۳۷۲۳۵
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۷
  • ۱
رئیس فراکسیون بازنشستگان مجلس: مطالبات بازنشستگان را پیگیری می‌کنیم| همسان‌سازی حقوق و پرداخت کمک‌رفاهی از مطالبات است
رئیس فراکسیون بازنشستگان و امور اجتماعی مجلس با بیان اینکه صدای مطالبه گر بازنشستگان در دولت و مجلس خواهیم بود، گفت: این فراکسیون نقشه راه خود را به زودی با استمداد از روسای کانون‌های بازنشستگی تدوین خواهد کرد و مطالبات بازنشستگان را پیگیری می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست فراکسیون بازنشستگان و امور اجتماعی با حضور رؤسای کانون‌های بازنشستگی کشوری، لشگری و تامین اجتماعی سراسر کشور به ریاست مهدی عیسی‌زاده رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس و با حضور جمعی از نمایندگان و موسوی رئیس سازمان تامین اجتماعی برگزار شد.

در این نشست اعضای فراکسیون ایثارگران شنوای مطالبات و دغدغه‌های بازنشستگان بوده که به موضوع تامین معیشت، بهبود جایگاه و شان کانون‌های بازنشستگی، همسان سازی حقوق بازنشستگان، تکمیل پوشش‌های بیمه‌ای به ویژه بیمه تکمیلی، پرداخت کمک رفاهی مندرج در قوانین سالیانه و خدمات رفاهی، حمایت از صندوق‌های بازنشستگی و احیای منزلت بازنشستگان اشاره داشت.

میرهاشم موسوی رئیس سازمان تامین اجتماعی ضمن تشکر از ایجاد فراکسیون بازنشستگان مجلس، عنوان کرد: درباره مدیریت صندوق‌های بازنشستگی مسئله جدی وجود دارد که باید تناسبی بین درآمد و تعهدات این صندوق‌ها اعمال شود تا شرایط بحرانی در این صندوق‌ها حاکم نشود.

رئیس سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه لازم است بسیاری از چالش‌های پیش رو در جلسات مشترک تصمیم گیری حل و فصل شود تا با معضل و بحران در آینده مواجه نشویم، تصریح کرد: در سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری تمامی چالش‌های حوزه بازنشستگی به خوبی دیده شده و اگر این سیاست‌ها منشور سازمان برنامه، مجلس شورای اسلامی و دستگاه‌های اجرایی به ویژه در برنامه هفتم و بودجه‌های سنواتی باشد می‌توان به راحتی از بحران صندوق‌ها عبور کرد.

وی با یادآوری اینکه از ۳۵ هزار میلیارد تومان هزینه ماهانه‌ای که در صندوق بازنشستگان تامین اجتماعی می‌شود رقمی معادل ۳۰ هزار تومان برای پرداخت حقوق صرف می‌شود، عنوان کرد: ما در این شرایط راهی جز اصلاح فرآیند‌های اجرایی فعلی نداریم و باید به سمت پیاده سازی سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری حرکت کنیم.

موسوی تاکید کرد: در عین حال باید به دستاورد‌هایی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه بیمه تامین اجتماعی داشتیم نیز افتخار کنیم، پیش از پیروزی انقلاب اسلامی فقط ۲۰ درصد جامعه ۳۰ میلیون نفری ایران تحت پوشش بیمه‌ای قرار داشت، ولی امروز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ۷۳ درصد جامعه تحت پوشش بیمه‌های اجتماعی و ۱۰۰ درصد جامعه تحت پوشش بیمه درمانی قرار دارد این در حالی است که این آمار در مقایسه با سایر کشور‌ها نیز باعث افتخار است.

علی اکبر بسطامی نایب رئیس فراکسیون بازنشستگان نیز با تاکید بر ضرورت اصلاح ساختار بودجه کشور، عنوان کرد: بودجه کشور بر مبنای کار کارشناسی تدوین نمی‌شود بلکه مبنای آن چانه زنی است.

نماینده مردم ایلام، ایوان، چرداول، مهران و ملکشاهی و سیروان در مجلس با بیان اینکه مطالبات بازنشستگان که امروز در جلسه مطرح شد اکثرا در قانون دیده شده، ولی به دلیل ساختار نادرست بودجه این قوانین به درستی اجرا نشده است.

بسطامی تاکید کرد: لازم است برای اصلاح ساختار بودجه موارد مدنظر جامعه بازنشستگان کشوری، لشگری و تامین اجتماعی در لایحه بودجه سال آینده دیده شود تا پس از اینکه مجلس و نمایندگان پیشنهادی را در این خصوص در این حوزه‌ها ارائه کردند با ایراد اصل ۷۵ قانون اساسی و تامین نشدن بار مالی مواجه نشویم.

مهدی عیسی زاده رئیس فراکسیون بازنشستگان و امور اجتماعی مجلس نیز با تاکید بر اینکه این فراکسیون بدون حمایت روسای کانون‌های بازنشستگی کشوری، لشگری و تامین اجتماعی قادر به ادامه فعالیت نیست، گفت: تمام افرادی که امروز در نشست حضور داشتند از نخبگان جامعه بازنشستگی بوده که حقیقتا روحیه‌ای دوچندان برای پیگیری مسائل و مشکلات قشر بازنشسته به ما دادند.

وی با بیان اینکه حتما از قلم و بیان شما کمک می‌طلبم، افزود: نقشه‌راه فراکسیون بازنشستگی باید تدوین شود و این نقشه در سه حوزه کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت طرح ریزی خواهد شد که در این مسیر از همفکری روسای کانون‌ها بهره‌مند خواهیم شد.

رئیس فراکسیون بازنشستگان و امور اجتماعی، ادامه داد: لازم است در فراکسیون بازنشستگان سه کمیته «لشگری، کشوری و تامین اجتماعی» تشکیل شود چرا که جنس مطالبات جامعه با هم متفاوت است.

وی اضافه کرد: از وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی نیز انتظار داریم آئین نامه اجرایی سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب را هرچه سریع‌تر تدوین کند چرا که در کمیسیون اجتماعی تعداد بسیاری از سوالات از وزیر کار در این خصوص بوده و لازم است که اقدامات در این راستا هرچه سریع‌تر انجام شود.

وی با اشاره به تشکیل این فراکسیون بازنشستگان، عنوان کرد: عمده خواسته‌های بازنشستگان در چارچوب اجرای قانون و بیشتر در حوزه تأمین معیشت، خدمات درمانی و رفاهیات است. بازنشستگان گنجینه‌هایی هستند که باید به عنوان اتاق فکر از این عزیزان در دستگاه‌ها استفاده شود.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس تأکید کرد: از همه توان خود برای تحقق و اجرای قوانین بر زمین مانده استفاده خواهیم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۹/۰۸
0
1
تشکیل فراکسیون بازنشستگان در مجلس را به فال نیک میگیریم ،ما بازنشستگان کشوری ولشکری وسایر بازنشستگان انتظار داریم که به قول خودتان نخبه گان بازنشستگان به مشکلات ما واقف باشند از جمله همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری که در از سال ۱۴۰۰ تا کنون پیاده نشد ،پیگیر باشند وترمیم حقوق که در حدود ۱۰درصد بود ربطی به همسان‌سازی ندارد وباید حقمان را پرداخت کنند ،وضمنا با افزایش حقوق در حدود ۱۳۰۰۰۰۰تومان حقوقمان به ۱۵میلیون نمی‌رسد حتما گوینده این مطلب با حقوقهای نجومی خودشان وهیات علمی اشتباه گرفتند!!!!!؟؟؟؟
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->